Join our special MEDICAL HISTORY TOUR

Every Saturday in July – Book Now >

MERÜLJÖN EL EDINBURGH REJTETT TÖRTÉNELMÉBEN

Utazás a múltba

Képzeljen maga elé egy városnegyedet utcákkal és otthonokkal, ahol megállt az idő, és hosszú évszázadok történetei csak arra várnak, hogy valaki elmesélje őket.

Fedezze fel Edinburgh sötét múltjának valódi titkait, és tudja meg, igazából hogyan éltek, dolgoztak és haltak a Close lakói.

The Real Mary King’s Close Edinburgh nyüzsgő főútja, a Royal Mile jellegzetes és élettel teli mellékutcái alatt rejtőzik.

A mítoszokba és misztikumba burkolózott Close egy igazán egyedi, ötcsillagos élményt nyújt látogatóinak. Ismerje meg Edinburgh egyetlen épségben megőrzött XVII. századi utcájának titkait, kalandozzon az óváros sikátorainak labirintusában, és kerülje el az ablakokból alázúduló szemétre figyelmeztető „gardyloo” kiáltást.

JEGYFOGLALÁS

Lépj be Edinburgh Legkülönlegesebb Földalatti Kalandjába.

  • Készülj fel egy autentikus élményre ingyenes magyar nyelvű audio idegenvezetőinkkel, amelyek elérhetők a “Mary King’s Close Audio Guide” nevű mobil alkalmazásunkon.
  • Fedezz fel valós betekintéseket a város rejtélyes múltjába.
  • Kövesd az előző lakók nyomdokait és fedezd fel történeteiket.
  • Találkozz a Pestdoktorral és pihenj meg a csendes kültéri udvarában.
  • Mélyedj el Edinburgh rejtett történetében egy átfogó egyórás idegenvezetett túra során.

Hogyan Működnek a Magyar Nyelvű Audio Idegenvezetők:

  • Csak töltsd le a “Mary King’s Close Audio Guide” alkalmazást.
  • Válaszd ki a nyelvet és érj hozzá a tartalomhoz.
  • A látogatásod napján kapsz egy feloldó kódot, amellyel hozzáférhetsz az audio fájlokhoz a túra során.

FONTOS – A fülhallgatók kötelezőek a látogatás alatt. Ne felejtsd el hozni a fülhallgatódat a látogatás napján. Fülhallgatókat is vásárolhatsz az üzletünkben. Nincs okostelefonod? Ne aggódj – még mindig lefoglalhatsz egy audio idegen.

©The Real Mary King's Close. All Rights Reserved.
Continuum Attractions Logo
Continuum Attractions is committed to achieving the highest standards of Health & Safety to all its visitors and employees. We are proud of the processes, systems and procedures we have in place across our business. Health & Safety is much a part of our company culture as our dedication to delivering unique experiences in memorable locations.