SAME DAY TOURS AVAILABLE.

CLICK HERE TO BOOK ONLINE.

MERÜLJÖN EL EDINBURGH REJTETT TÖRTÉNELMÉBEN

Utazás a múltba

Képzeljen maga elé egy városnegyedet utcákkal és otthonokkal, ahol megállt az idő, és hosszú évszázadok történetei csak arra várnak, hogy valaki elmesélje őket.

Fedezze fel Edinburgh sötét múltjának valódi titkait, és tudja meg, igazából hogyan éltek, dolgoztak és haltak a Close lakói.

The Real Mary King’s Close Edinburgh nyüzsgő főútja, a Royal Mile jellegzetes és élettel teli mellékutcái alatt rejtőzik.

A mítoszokba és misztikumba burkolózott Close egy igazán egyedi, ötcsillagos élményt nyújt látogatóinak. Ismerje meg Edinburgh egyetlen épségben megőrzött XVII. századi utcájának titkait, kalandozzon az óváros sikátorainak labirintusában, és kerülje el az ablakokból alázúduló szemétre figyelmeztető „gardyloo” kiáltást.

JEGYFOGLALÁS

Fedezze fel Edinburgh legkülönlegesebb földalatti látnivalóját!

  • Ingyenes magyar nyelvű audio guide.
  • Ismerje meg a város sötét múltjának igazi titkait!
  • Kövesse a múltbéli lakók nyomát!
  • Találkozzon a Pestisdoktorral és pihenjen meg szabadtéri udvarában!
  • Merüljön el Edinburgh rejtett történelmében egy egyórás teljes tárlatvezetéssel!

The Real Mary King’s Close
2 Warriston’s Close
High Street
Edinburgh EH1 1PG

©The Real Mary King's Close. All Rights Reserved.
Continuum Attractions Logo
Continuum Attractions is committed to achieving the highest standards of Health & Safety to all its visitors and employees. We are proud of the processes, systems and procedures we have in place across our business. Health & Safety is much a part of our company culture as our dedication to delivering unique experiences in memorable locations.