Pride History Tours – FRIDAYS & SATURDAYS in JUNE

Click here to book

DUIK IN DE VERBORGEN GESCHIEDENIS VAN EDINBURGH

Reis in het verleden

Beeld je een wirwar van straten en huizen in waarop de tijd geen ingreep heeft, en waarin eeuwen van verhalen wachten om verteld te worden. Ontdek authentieke waarheden uit het duistere verleden van Edinburgh en leer hoe het was voor de mensen die leefden, werkten en stierven in de “Close”.

De Real Mary King’s Close is verborgen achter de karakteristieke en levendige straatjes van Edimburg’s drukke ader – de “Royal Mile”.

Gehuld in mythen en mysteries, biedt de “Close” de bezoeker een echte 5-sterren ervaring aan. Ontsluier de geheimen achter Edinburgh’s enige bewaard gebleven 17de-eeuwse straat, zwerf rond in een doolhof van steegjes in de Old Town, en vermijd de roep van de “gardyloo” [een verbastering van het uit het frans afkomstige “regardez l’eau” geroepen bij het weggieten van vuil water uit de ramen].

BOEK DE TICKETTEN

Verken Edinburgh’s meest unieke ondergrondse ervaring.

  • Gratis audio-gids in het [Nederlands] – neem contact met ons op met uw boekingsnummer om uw audiogids te boeken.
  • Ontdek authentieke waarheden uit het duistere verleden van de stad.
  • Stap in de voetsporen van voormalige bewoners.
  • Ontmoet de Pest Dokter en onstpan je in zijn externe binnenplaats.
  • Duik in Edinburgh’s verborgen geschiedenis gedurende een 1-uur durende tour.
©The Real Mary King's Close. All Rights Reserved.
Continuum Attractions Logo
Continuum Attractions is committed to achieving the highest standards of Health & Safety to all its visitors and employees. We are proud of the processes, systems and procedures we have in place across our business. Health & Safety is much a part of our company culture as our dedication to delivering unique experiences in memorable locations.