Upgrade your standard tour to our DR ARNOTT EXPERIENCE

Only on SATURDAYS & SUNDAYS – Click here to book.

DUIK IN DE VERBORGEN GESCHIEDENIS VAN EDINBURGH

Reis in het verleden

Beeld je een wirwar van straten en huizen in waarop de tijd geen ingreep heeft, en waarin eeuwen van verhalen wachten om verteld te worden. Ontdek authentieke waarheden uit het duistere verleden van Edinburgh en leer hoe het was voor de mensen die leefden, werkten en stierven in de “Close”.

De Real Mary King’s Close is verborgen achter de karakteristieke en levendige straatjes van Edimburg’s drukke ader – de “Royal Mile”.

Gehuld in mythen en mysteries, biedt de “Close” de bezoeker een echte 5-sterren ervaring aan. Ontsluier de geheimen achter Edinburgh’s enige bewaard gebleven 17de-eeuwse straat, zwerf rond in een doolhof van steegjes in de Old Town, en vermijd de roep van de “gardyloo” [een verbastering van het uit het frans afkomstige “regardez l’eau” geroepen bij het weggieten van vuil water uit de ramen].

BOEK DE TICKETTEN

Beleef het meest unieke ondergrondse avontuur in Edinburgh.

  • Bereid je voor op een authentieke ervaring met onze gratis audio gidsen, beschikbaar op onze mobiele app “Mary King’s Close Audio Guide“.
  • Ontdek echte inzichten in het mysterieuze verleden van de stad.
  • Stap in de schoenen van voormalige bewoners en ontdek hun verhalen.
  • Ontmoet de Pestdokter en neem een pauze in zijn rustige buitenplaats.
  • Duik diep in de verborgen geschiedenis van Edinburgh met een uitgebreide rondleiding van een uur.

Hoe de Audio Gidsen Werken:

  • Download gewoon de “Mary King’s Close Audio Guide” app.
  • Kies je voorkeurstaal en krijg toegang tot de inhoud.
  • Bij je bezoek geven we je een code om de app-inhoud te ontgrendelen en de audiobestanden tijdens je rondleiding te beluisteren.

ONTHOUD ALSJEBLIEFT – het is absoluut noodzakelijk om hoofdtelefoons te dragen tijdens het bezoek, dus vergeet niet om ze mee te nemen op de dag dat je komt. Je kunt ook hoofdtelefoons kopen in onze winkel. Geen smartphone? Geen probleem – je kunt nog steeds een audio gids reserveren door ons een e-mail te sturen met je boekingsnummer op contact@realmarykingsclose.com.

©The Real Mary King's Close. All Rights Reserved.
Continuum Attractions Logo
Continuum Attractions is committed to achieving the highest standards of Health & Safety to all its visitors and employees. We are proud of the processes, systems and procedures we have in place across our business. Health & Safety is much a part of our company culture as our dedication to delivering unique experiences in memorable locations.